За Нас

Девин е разположен сред чудната природа на Западните Родопи.
С изобилието на минерални води днес се развива като модерен балнеологичен център. Един от съвременните Спа комплекси в града е  СПА Комплекс „Струилица“.

За добрия Ви престой ще се погрижим в ресторанта на хотела, който е готов да задоволи и най-нестандартните Ви вкусове.
Вие може да вечеряте романтично в лятната ни градина с барбекю разположени около 25-метровия открит басейн с лечебна минерална вода.
В дневния бар ще намерите уюта на Вашия дом плюс панорамата на дивната Родопа планина.
За добрия тонус на всеки гост препоръчваме посещението в СПА центъра на комплекса. Гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор – прочутия пататник, мекици, катми, качамак, чеверме, родопско овче кисело мляко, пъстърва на скара и много, много други. В това уютно и подредено в битов стил кътче на прекрасните Родопи можете да намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени. Нашите гости се докосват до един различен свят на удоволствия и природа и си тръгват напълно релаксирани и удовлетворени.

Комплекса разполага с открити басейни с джакузи, парна баня, сауна, масажи, спортни развлечения – билярд, волейболно игрище, офроуд джипове и тенис маса.

Съчетавайки в себе си близостта с природата, изтънчен стил, неповторими удобства и уют, СПА КОМПЛЕКС „СТРУИЛИЦА“ е предпочитано място за почивка и бизнес срещи!

Ако искате да си починете или просто да отседнете някъде за уикенда, да поспортувате или да се повеселите заповядайте в: СПА КОМПЛЕКСА „СТРУИЛИЦА“.

Самобитно ваканционно място за хора, които търсят здраве и жизненост, близост с природата и неповторими преживявания. Минералната вода, свежият приятно прохладен климат и големият брой слънчеви дни имат стимулиращо лечебно профилактичен ефект. Също и близоста на пещери (Дяволското гърло, Ягодинска и Харамийска пещера ) както и близоста на ски курорт „Пампорово “ допринасят за една пълноценна ваканция през всички сезони на годината.

Top